20 jaar zenstudie

Meer dan 20 jaar bestudeer ik het zenboeddhisme, met prachtige en heel ingewikkelde momenten, ervaringen en persoonlijke inzichten. Ik heb er veel verslag van gedaan in tekeningen, hieronder een aantal. Ik heb mijn training mogen ontvangen van zenmeesters Carolina Koran de Ruiter (zen-zang Amsterdam) en Beppe Mokaza (Bodai dojo Alba), waarvoor ik zeer dankbaar ben.

Inkt in boek | inspiratie hartsutra 

Ecoline in boek | inspiratie koan communaal ferry

Inkt in boek | inspiratie buigen

Inkt in boek | inspiratie zenmeditatie 1

Inkt in boek | inspiratie zenmeditatie 2

Inkt in boek | inspiratie zenmeditatie 3

Inkt in boek | inspiratie Buchin shon shin dharani

Inkt in boek | inspiratie vorm/geen vorm

Inkt in boek | inspiratie zelfkritiek als saboteur

Inkt in boek | inspiratie hoe werkt focus

Inkt in boek | inzicht indra’s web

Inzicht connectie onderling tijdens meditatie

Inkt in boek | boos 1

Inkt in boek | boos 2

Inkt in boek | mediteren rustgevend?